Op zoek naar vacatures enschede schoonmaak?

vacatures enschede schoonmaak
WVS Schoonmaak.
Dit bevestigt dat wij duurzaam omgaan met de inzet van middelen en materialen en wij aantoonbaar doen wat wij beloven. WVS Schoonmaak omarmt innovaties op het gebied van materialen en producten. Ook maakt WVS Schoonmaak volop gebruik van de voordelen van digitalisering.
Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Rijksschoonmaakorganisatie.
De RSO waardeert de inzet en het vakmanschap van haar medewerkers en wil een goede werkgever zijn. Medewerkers kunnen daarbij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en voldoende ruimte voor ontwikkeling. Hier kunt u lezen wie wanneer bij de RSO kan komen werken en of er momenteel vacatures zijn.
Direct schoonmaakwerk in je eigen regio! Helpling.
Wat houdt particulier schoonmaken in? Wanneer je je via deze vacature aanmeldt bij Helpling kom je niet in dienst bij het bedrijf, maar ga je particulier via het platform aan de slag. Helpling wordt uitsluitend gebruikt als marktplaats voor het aanbieden van hun schoonmaakdiensten.
Home Werken bij HAGO.
Bekijk alle vacatures. Schoonmaak en facilitair. Aantal uren: 0-8 uur. Voedingsmiddelen en industrie. Schoonmaak Espel Kantoor 2 20 uur Espel Bekijk deze vacature. Medewerker Schoonmaak ASML Veldhoven 10 uur Veldhoven Bekijk deze vacature. Weekend Schoonmaak Hogeschool Utrecht Onderwijs 4 uur Utrecht Bekijk deze vacature.
Vacatures.
Werken en leren. 0 Mijn vacatures. Medisch Verplegend en verzorgend Paramedisch Management Ondersteunende functies Vrijwilligers. 33 uur per week 9 uur onderwijs. 082, of 084, fte. Chef de Clinique Gynaecologie. SEH-artsen KNMG waarneming t.b.v. Waarnemer Chef de Clinique Intensive Care.
Solide Homepage.
Breed aanbod schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere schoonmaakdisciplines. Van reguliere schoonmaak tot totale glasbewassing en van vloeronderhoud tot industriereiniging. Maar voor nog meer gemak bieden wij ook specialistische diensten aan zoals bouwopleveringen, kantinediensten en de verzorging van sanitaire voorzieningen.
Hago de schoonmakers van Nederland.
Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland brachten tientallen touringcars de vierduizend collegas en hun aanhang naar Rotterdam voor de viering van dit bijzondere jubileum. 4 pijlers voor een gezond schoonmaakcontract. Laten we eerlijk zijn: in de meeste organisaties staat schoonmaak niet echt bovenaan de prioriteitenlijst.
Medewerker Schoonmaak-vacatures in Enschede maart 2019 Indeed.nl.
Een werkomgeving waarin jij als medewerker centraal staat; Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak is een pré; Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Facilicom Group 30 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Gom Enschede jobs.
Avonturenpark Hellendoorn.
Met de voetjes van de vloer in Bella's' Swing Paleis! Succesvol openingsweekend in Hellendoorn. Volg Ons op Facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze activiteiten en acties! Submit Newsletter Submit Newsletter. Avonturenpark Hellendoorn 1996 2019 Vacatures Pers Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring.
Schoonmaakwerk Enschede Huishoudelijk werk Enschede.
2 maanden geleden. Ivm verhuizing naar een andere bestaande woning heb ik op donderdag 9 augustus schoonmaak hulp nodig. Wie heeft tijd over? Aantal dagdelen: 2. 6 maanden geleden. Zoek iemand voor een ochtend per twee weken. Stofzuigen, Dweilen, ramen lappen. Zijn de meest voorkomende werkzaamheden. Aantal dagdelen: 1. 6 maanden geleden. Van Den Bos. Hallo, Wij zijn op zoek naar een huishoudelijke hulp voor onze dementerende schoon moeder. Het liefst toch iemand met een aantal jaren. Aantal dagdelen: 2. 6 maanden geleden. Ik ben op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster die een expert is in haar vak. Voor 1 dag in de 2 weken Geheel afhankelijk van de. Aantal dagdelen: 1. 6 maanden geleden. Gratis een e-mail ontvangen als er nieuwe schoonmaakvacatures in Enschede zijn? Ja, ik wil de emailservice ontvangen en ik maak hiervoor een gratis account aan. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid. Hoe het werkt. Meld je gratis aan om een oproep te kunnen plaatsen en te reageren op schoonmaakvacatures. Schoonmaakwerk in Enschede vinden. Vind schoonmaakwerk in Enschede waar jij wilt werken. Stuur een reactie op de vacatures waar je interesse in hebt.
Willemsen Schoonmaak.
Veranderingen, zoals onverwachte wijzigingen in de werkprocedure, worden door onze mensen vakkundig verwerkt. Bij ziekte of verlof wordt voor geschikte vervangers gezorgd. Door regelmatige werkcontroles en een consequent werkschema garanderen wij u een schoon eindproduct. Willemsen Schoonmaak, specialist in onder anderen.: Schoonmaak bij nieuwbouwoplevering.
Vacature medewerker schoonmaak Vliegveld Twenthe. Vacature medewerker schoonmaak Vliegveld Twenthe.
Laatste nieuws en agenda. 7524 PT Enschede. 31 053 750 45 00. 31 053 750 45 00 Contact. Home Laatste nieuws en agenda Vacature medewerker schoonmaak. Terug naar overzicht. 12 juli 2017 Vacature medewerker schoonmaak. Het evenemententerrein van Vliegveld Twenthe is 52 hectare groot en heeft meerdere evenementenlocaties.

Contacteer ons