Meer resultaten voor specialist creatieve communicatie

specialist creatieve communicatie
Vacature Specialist Interne Communicatie Swiss Sense.
Onze inspirerende werkomgeving en onze bevlogen collegas bieden jou de juiste energie om het beste uit jezelf en elkaar te halen. Als Specialist Interne Communicatie heb jij een zelfstandige spilfunctie waarbij jij rapporteert aan de CEO en nauw samenwerkt met de afdeling HR. Wat vragen we van je? Je hebt een HBO-/WO werk en denk niveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie op het gebied van interne communicatie of marketing communicatie met een focus op engagement. Je bent thuis in alle on en offline communicatietools en technieken en nieuwe media. Je beschikt over een creatieve geest en weet anderen te verrassen met jouw vlotte en pakkende schrijfstijl.
Marketing-communicatie Specialist NSI.
Laptop en telefoon. Wat doe je? 20% Brochures ontwikkelen. 15% Websites up to date houden. 15% Promotiemateriaal ontwikkelen. 10% PR activiteiten persberichten schrijven. Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan. Ik begrijp het. Als Marketingcommunicatie Specialist bij NSI ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, implementeren en evalueren van de marketing en communicatiestrategie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwikkelen van promotiematerialen voor makelaars en potentiƫle huurders, een PR plan opstellen en het bewaken van het marketingbudget. Ook initieer je relatie evenementen en zorg je voor meer gebruikersverkeer via online media, klantcases, mailingen en persberichten. Daarnaast ontwikkel, beheer en monitor je de NSI website en alle social media kanalen.
SON edutrainingDe Kolam Specialist Creatieve Communicatie.
SON edutrainingDe Kolam Specialist Creatieve Communicatie is lid van Facebook. Meld je aan of maak een account om contact te maken met SON edutrainingDe Kolam Specialist Creatieve Communicatie. Nieuw account maken. SON edutrainingDe Kolam Specialist Creatieve Communicatie is lid van Facebook.
Effactory Creatieve Communicatie Wat anderen zeggen. Facebook. Google. Instagram. LinkedIn. Twitter.
Samen met Jan Hoek WordPress en marketingspecialist laat ik via Ook Texel een ander licht over het eiland schijnen. Elke maand een leuk verhaal. Gratis in je mailbox. Schrijf me in. Copyright 2014 Effactory Creatieve Communicatie Sitemap Design Jan Hoek.
Creatieve strategie BM Upclose I Marketing I Communicatie I Specialist.
Schakel dan BM Upclose in voor een creatieve strategie en een doorvertaling naar een creatief concept. Online marketing strategie. Social media strategie. Social media Research. Een sterk merk. Brochure, jaarverslag magazine ontwikkelen. Catalogus, folder of flyer ontwerpen. Point of Sale Beursmateriaal. 2651DK Berkel Rodenrijs. KvK nr: 72225858. BM Upclose Marketing I Communicatie I Projectmanagement I Privacy Policy.
Vacatures specialist creatieve communicatie Trovit.
Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van specialist creatieve communicatie. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Met het creƫren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Je kunt op elk moment opzeggen.
Mevrouw Merel I Atelier voor Tekentaal en Creatieve Communicatie I Aanbod voor onderwijs.
tekenen voor vrede! Vanuit mijn ervaring als leerkracht, multimedia designer, coach en specialist creatieve communicatie heb ik het afgelopen jaar diverse werkvormen en lessen voor scholen ontwikkeld. Deze lessen/ lezingen en workshops die bestaan uit luisteren en kijken, maar vooral doen.
vastgoedcommunicatie Tip! Goed reclamebureau Amsterdam Merktuig.
En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. We maken vastgoedcommunicatie succesvol door creativiteit te verenigen met doelstellingen. Als specialist vastgoedcommunicatie hebben wij ervaring met nieuwe projecten door corporaties of ontwikkelaars, herontwikkeling van bestaande bouw en communicatie vanuit gemeenten en stadsdelen.
Communicatie specialist HorecaHero.
Gevestigd in een creatieve omgeving waar werk en plezier samen gaan. Een prima salaris met bonusregeling. Wie zijn wij? HorecaHero is de netflix van online trainingen in de hospitality. In drie jaar tijd zijn we naar meer dan 10.000 maandelijkse gebruikers gegroeid en ontwikkelen wij maandelijks coole nieuwe trainingen. HorecaHero heeft besloten om het Hero label uit te breiden naar nieuwe markten. SafteyHero is hier het eerste resultaat van en staat al in stijgers. Kom jij het team compleet maken met jou communicatie skills?
Creatieve Communicatie vacatures in Nederland Careerjet.
2 dagen geleden. Creatieve servicemedewerker Greetz. 970, per uur. Hallo energieke creatieveling met goede communicatieve eigenschappen. Kom werken in dienst van Greetz! Greetz, die van de leuke verrassingen aan ieder adres? Kom in dien. 30 dagen geleden. Christelijke Hogeschool Ede. Ben jij de Docent Communicatie die studenten durft uit te dagen in hun ontwikkeling tot een communicatie professional. Motiveer jij studenten om vakkennis, vakbekwaamheid en profes. 1 dag geleden. Medior Communicatieadviseur ACM ad interim. Den Haag, Zuid-Holland. Heb jij enkele jaren werkervaring als sociale media adviseur, politiek social media redacteur of social media analist? Voor de Autoriteit Consument Markt ACM zijn we op zoek. 3 dagen geleden. Communicatie stagiair februari juli. Volg jij op dit moment een studie op het MBO of HBO?
Creatieve communicatie De Kleurencarrousel.
Als Creatieve Communicatie specialist, beschik ik over teken en schildervaardigheden om met iedere leeftijdsgroep procesmatig te kunnen werken. Door middel van verschillende tekenopdrachten kan er onder andere gewerkt worden aan: vergroten van zelfvertrouwen, uiten van gevoelens en ontwikkelen van de creativiteit en zelfexpressie.
Creatieve Communicatie voor MKB'ers' My Brand Improvement.
Jouw specialist voor creatieve communicatie. Van strategie tot idee en van concept tot realisatie. Creatieve communicatie die raak en aanspoort begint bij My Brand Improvement. Uit ervaring weten wij dat je als ondernemer niet altijd in staat bent om hier aandacht aan te geven.

Contacteer ons