Resultaten voor communicatie creatief opleiding

communicatie creatief opleiding
Nimeto Utrecht mbo vakschool voor creatieve ruimtemakers.
Op onze school volgen ongeveer 1.350 studenten een creatieve, ondernemende of technische opleiding. Bij ons leer je hoe je vormgeeft aan de ruimte om je heen. De ruimte waarin je woont, werkt, winkelt en ontspant. Of het nou gaat om een huis of een winkel, om ontwerp, inrichting, onderhoud of communicatie.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
In deze opleiding verdiep je je in communicatie, pr en media en ga je aan de slag met het creatief schrijven van brieven, folders en advertenties. Daarnaast ontwikkel je vooral belangrijke vaardigheden waar je als grafisch ontwerper veel aan hebt, zoals het kunnen ontwikkelen van creatieve ideeën en het grafisch uitwerken ervan.
Communicatie voltijd Eindhoven incl. Advertising Fontys.
Toelatingseisen voor deze opleiding Havo Vwo. CM wiA of wiB, toelating wel mogelijk na behalen wiskundetoets. MBO Niveau 4. Lees precies hoe het zit. Aanmelden doe je bij studielink. Voor deze opleiding gebruik je.: Instituut Fontys Hogescholen. Opleiding B Communicatie.
CMD Leeuwarden.
Communication and Multimedia Design CMD Leeuwarden is de creatief-technische opleiding waar we alles bedenken en maken wat met multimedia te maken heeft. Van sites, apps, muziek, video tot games. Bij ons vind je een plek waar jij je talenten ontdekt, je vaardigheden ontwikkelt en waar jij je eigen weg kiest.
VEA De Vereniging van Communicatie Adviesbureaus.
Het maakt Creatieven, Concepters, Communicatie Strategen, on en off line, en Marketing/Communicatie Managers van Merken en bedrijven zichtbaar creatiever. De cursus leert je binnen 8 seconden een creatief onderscheidend concept te ontwikkelen. De cursisten krijgen les in het ontwikkelen van hun creatieve vermogen en het bedenken van bijzondere online en offline concepten. Iedere week komt er een actuele gastdocent een presentatie geven over hun vakgebied en filosofieën. C2O is een unieke opleiding waar in de communicatiewereld veel waarde aan wordt toegekend.
HBO Reclame en Conceptontwikkeling NCOI Opleidingen en Trainingen.
Of werkt u als accountmanager bij een reclamebureau en wilt u zich verder ontwikkelen in creatieve communicatie? Dan is dit HBO-programma zeer geschikt voor u. In deze opleiding wordt uitgegaan van HBO of WO-werk en denkniveau. Doel en opzet. In dit programma werkt u met topspecialisten uit het vak aan concrete vaardigheden. Door de snelle afwisseling tussen theorie en praktijk blijft de opleiding uiterst boeiend. De specialisten leren u alles over reclameconcepten, ontwikkeling en campagnes. U leert hoe u uw creatieve vermogen kunt aanspreken, u werkt aan het opstellen en beoordelen van een briefing en u doorloopt het proces van idee naar concept. Ook leert u de communicatieboodschap op de juiste wijze vertalen en gaat u aan de slag met creatief mediagebruik.
Overzicht van beroepen met competentie Creativiteit NationaleBeroepengids.nl.
Beta Science 1. Bouw / Werktuigbouwkunde 4. Communicatie / Media 11. Historische Wetenschappen / Archeologie 2. Horeca / Hotelwezen 4. Kunst / Creatief 15. Life Science 2. Management / Business 6. Marketing / Sales 13. Medisch / Paramedisch / Zorg 5.
Leeuwenborgh Marketing en Communicatie.
Lijkt het je leuk om hierin mee te denken? Dan is de opleiding marketing en communicatie iets voor jou. Als medewerker marketing en communicatie draag je bij aan het werven van nieuwe klanten voor je product, maar probeer je ook van bestaande klanten trouwe fans te maken.
Meeloopstage Communicatie afdeling MBO Utrecht MBO Utrecht.
Enthousiaste stagiair gezocht voor stageperiode vanaf september 2017. Je bent mbo-4 of hbo student en volgt een opleiding in de richting van marketing en/of communicatie. Veelzijdig en creatief als je bent, ondersteun je de afdeling Communicatie van MBO Utrecht met alle werkzaamheden.
The New School Amsterdam Studentenstad.
Als student bij Inter College Business School draait het om het omzetten van jouw ideeën en jouw talent in daadkracht. The New School. The New School biedt een vierjarige hbo opleiding aan op het terrein van communicatie, creativiteit en ondernemen.
Medewerker Marketing Communicatie Flex-opleiding ROC van Flevoland.
Dan is de flexibele opleiding Medewerker Marketing Communicatie misschien iets voor jou. Dit is de flexible versie van de opleiding Medewerker Marketing Communicatie. Met je diploma kun je verder met een hbo-opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie, Communicatie of Eventmanagement. Of je gaat aan de slag bij een webwinkel, een grote onderneming of een startend bedrijf dat zich bezighoudt met vernieuwende ideeën start-up. In dit beroep moet je een strategie kunnen ontwikkelen. Daarvoor doe je marktonderzoek. Daarmee bepaal je wat het doel is van een bedrijf en op welke manier het dit doel kan bereiken. Hierbij gebruik je marketing en communicatie. Je bent dus veel creatief bezig.
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
Je wilt meedenken en beslissen over het communicatiebeleid van een organisatie. Je hebt belangstelling voor corporate communicatie of interne communicatie. Wat bepaalt het imago van een organisatie en hoe beïnvloed je dat? Of je accountant wilt worden of financieel directeur, je hebt een cijfermatige inslag en je bent geïnteresseerd in financiële problemen. De bagage die je nodig hebt voor je ambitie, vergaar je bij een van de financiële opleidingen van Avans Deeltijd. Hanneke de Vries. Je hebt een warme belangstelling voor de zorg en welzijnssector en je wilt graag zelf meer invloed hebben op werkprocessen in deze sector. Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven. Uiteraard ben je al druk bezig met ICT, in welke vorm ook. Je belangstelling voor alles wat hiermee te maken heeft staat als een paal boven water. Je interesse gaat uit naar automatisering, elektronica en techniek. Je houdt ervan je te verdiepen in technische problemen en die op te lossen. En je wilt hogerop in een technische omgeving. Je hebt een flexibele instelling, je bent creatief en natuurlijk vind je het werken met kinderen leuk. Eigenlijk wilde je altijd al leraar worden in het basisonderwijs. Laat het met deze opleiding bewaarheid worden.

Contacteer ons