Op zoek naar ziekenhuis twente enschede?

ziekenhuis twente enschede
Medisch Spectrum Twente, Enschede.
De hoofdvestiging van het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente MST is te vinden in Enschede. Dit grote ziekenhuis is in 1995 ontstaan uit fusies van de ziekenhuizen Ziekenzorg en Sint Joseph Stadsmaten in Enschede, het Sint-Antoniusziekenhuis uit Haaksbergen, het Sint Bernardusziekenhuis in Losser en Heil der Kranken te Oldenzaal.
Medisch Spectrum Twente Topklinisch Ziekenhuis.
Inloggen voor medewerkers. Volg ons op. Medisch Spectrum Twente. 7500 KA Enschede. 053 487 20 00. Afspraak maken of wijzigen. Contact met MST. Compliment, melding of klacht. Medisch Spectrum Twente 2018 Alle rechten voorbehouden. Begin met typen om te zoeken.
Home.
Cliëntenraad De cliëntenraad behartigt de belangen van u als patiënt. Geef uw mening over ons Vertel het ons, vul een patiënten enquête in of dien een klacht in. ZGT locaties/contactgegevens Ontdek waar u ZGT vindt en hoe u ZGT bereikt. Bereikbaarheid Bekijk hoe u eenvoudig en snel ZGT bereikt. In ons ziekenhuis. Verblijf in het ziekenhuis.
Medisch Spectrum Twente MST, locatie Enschede Enschede.
Medisch Spectrum Twente is een modern en topklinisch ziekenhuis waar iedereen terecht kan voor alle zorg, zeker ook als het complex of acuut is. En waarin alles is ingericht op persoonlijke aandacht. Naast de hoofdlocatie in Enschede kunnen patiënten in de buitenpoliklinieken in Oldenzaal of Haaksbergen terecht.
Specialisten van Medisch Spectrum Twente MST, locatie Enschede in Enschede.
Zorginstelling Medisch Spectrum Twente MST, locatie Enschede, Enschede. Zorginstelling Medisch Spectrum Twente MST, locatie Enschede, Enschede. Zorginstelling Medisch Spectrum Twente MST, locatie Enschede, Enschede. Zorginstelling Medisch Spectrum Twente MST, locatie Enschede, Enschede. Zorginstelling Medisch Spectrum Twente MST, locatie Enschede, Enschede.
Homepage Werken bij MST.
Dat doen we vanuit onze hoofdlocatie in het centrum van Enschede en vanuit de buitenpolis in Twente. Voortdurend in ontwikkeling. MST biedt kwalitatief hoogwaardige, gastvrije en veilige zorg. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om te verbeteren. Begin 2016 betrokken we een nieuw ziekenhuis in het centrum van Enschede, waar verschillende toonaangevende klinische centra samenkomen: het Thoraxcentrum, het Traumacentrum, het Oncologisch centrum en het Vrouw-Kind Centrum VKC.

Contacteer ons