Meer resultaten voor roc twente enschede

roc twente enschede
ROC van Twente Ontdek wat bij jou past.
JOB-resultaten geven aan: ROC van Twente student is tevreden. Maar liefst 264.532 mbo-studenten gaven het afgelopen half jaar via de JOB-monitor aan wat zij vonden van hun school en o. 06 jun 2018. ROC van Twente hoort tot de beste werkgevers van Nederland.
Piet Heinstraat 4-6 ROC van Twente.
De leslocatie ligt op loopafstand van Centraal Station Enschede ca. 5 minuten en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het aantal parkeerplaatsen rondom het pand is zeer beperkt. Er geldt betaald parkeren van maandag tot en met vrijdag, op koopavond donderdag en op koopzondag. proef de sfeer. toon meer resultaten. Terug naar boven. contact met ROC van Twente.
Van Galenstraat 19 De Maere ROC van Twente.
De leslocatie ligt op loopafstand van Centraal Station Enschede ca. Het aantal parkeerplaatsen rondom het pand is zeer beperkt. Er geldt betaald parkeren van maandag tot en met vrijdag, op koopavond donderdag en op koopzondag. proef de sfeer. toon meer resultaten. Terug naar boven. contact met ROC van Twente.
leslocaties ROC van Twente.
info voor studenten. decanen en mentoren. Copyright, disclaimer colofon. ROC van Twente 2018. Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt.
Wethouder Beversstraat 165 ROC van Twente.
welk aanbod is er in Enschede? De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Deze leslocatie beschikt niet over een eigen parkeerterrein voor studenten en gasten. Het is niet mogelijk om te parkeren bij naastgelegen bedrijven. We raden aan met het openbaar vervoer of bromfiets te komen. proef de sfeer. toon meer resultaten. Terug naar boven. contact met ROC van Twente.
mbo-opleidingen ROC van Twente.
info voor studenten. decanen en mentoren. Copyright, disclaimer colofon. ROC van Twente 2018. Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt.
studie informatiepunt ROC van Twente.
ma t/m do: 09.00 13.00 uur en van 13.30 16.30 uur. Beversstraat 165, Enschede. di do: 13.00 16.30 uur. Ook voor volwassenen heeft ROC van Twente veel mogelijkheden. Voor je beroep: opleidingen cursussen. Voor werkgevers: incompany en bedrijfsgroepen, zowel opleidingen als cursussen.
Colosseum 87 ROC van Twente.
toon alle 33 locaties. welk aanbod is er in Enschede? De Grolsch Veste ligt naast het station Enschede Kennispark voorheen Drienerlo. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen rondom het stadion. proef de sfeer. toon meer resultaten. Terug naar boven. contact met ROC van Twente.
Open Dag 2018 in Enschede ROC van Twente.
1500: 2100: uur / diverse locaties in Enschede. Bij ROC van Twente ben je aan het juiste adres voor een beroepsopleiding. Tijdens de Open Dagen zie en hoor je er alles over. Kom dus naar de Open Dagen en kies jouw opleiding!

Contacteer ons