Resultaten voor fysio twente enschede

fysio twente enschede
FysioTwente, locatie J.J. van Deinselaan Enschede.
Mijn fysio is ook een grote psychologische hulp bij het verwerken van de gevolgen van een borstamputatie en okselkliertoilet. Naast een uitstekende lichamelijke behandeling wordt ook gekeken naar mij. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 7 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Specialisme Manueel therapeut. Zorginstelling FysioTwente, locatie J.J. van Deinselaan, Enschede.
Therapiecentrum Twente Fysiotherapie Almelo.
Therapiecentrum Twente Fysiotherapie Almelo. Welkom bij de Masters in Fysio! U zoekt een fysiotherapeut of een andereparamedisch specialist in Almelo.: Therapiecentrum Twente biedt u hulp om snel weer zo goed en pijnvrij mogelijk door het leven te gaan. Welke klacht u ook heeft; rugklachten, nekklachten, pijn in uw schouder of voet.
Home FysioTwente.
De Klomp 93 7511 DH Enschede 053-4322100. Participant van het Gezondheidshoes. Maak direct een afspraak. Openingstijden: Maandag 08.00 20.00 uur Dinsdag 08.00 20.00 uur Woensdag 08.00 18.00 uur Donderdag 08.00 18.00 uur Vrijdag 08.00 18.00 uur Zaterdag 09.00 12.00 uur Maak een afspraak.
Fysiotherapie praktijk de Klomp te Enschede, diverse specialisaties. Fysiekfysio fysiopraktijk de Klomp.
Dansers en musici. Praktijk voor Fysiotherapie De Klomp in Enschede. Fysiotherapie De Klomp de Klomp 93 is, samen met Fysiotwente en De Perikhof, Fysio Twente. Fysio Twente is particicipant van het gezondheidscentrum Gezondheidshoes aan de J.J. van Deinselaan 34a Diekmanterrein.
Fysiotherapie Enschede FysioHolland Twente.
Dan bent u bij FysioHolland Twente aan het juiste adres. Wij hebben vier fysiotherapiepraktijken in Twente, waarvan drie in Enschede en één in Hengelo. Bij onze praktijk op de Geessinkbrink in Enschede kunt u ook op zaterdag 9-13 uur terecht. Wat is fysiotherapie? Onze fysiotherapeuten begeleiden u bij klachten aan uw spieren of gewrichten, neurologische klachten en hart vaat longklachten. Tijdens de intake screent de fysiotherapeut uw klacht en stelt hij/zij u vragen over uw situatie. Deze vragen kunt u ook online invullen, zodat de fysio al op de hoogte is.
Topvorm Twente sport fysiotherapie in Enschede en Hengelo.
Klik hier voor de tijden en locaties. Welkom op de site van Topvorm Twente, al sinds 1979 een begrip in Enschede. Vanuit een éénmanspraktijk zijn wij inmiddels gegroeid naar vier dynamische praktijken met 13 fysiotherapeuten en 2 kantoormedewerkers. Drie praktijken zijn gevestigd in Enschede en er is een dependance in Hengelo.
Independer.

Contacteer ons